edullinen jalkapallo pelipaitoja

Salah on suurin rahoittaja

Vuoden 2024 ensimmäisenä päivänä monet katseet keskittyvät Anfield Stadiumiin. Liverpool tervehti Newcastlea lämpimällä punaisella Liverpool pelipaidat:lla ja voitti lopulta vastustajansa 4-2! Klopp oli niin innoissaan, että melkein menetti sormuksen!

Ensimmäisellä puoliajalla kumpikaan osapuoli ei tehnyt maalia, mutta Arnold teki melkein Valioliigan historian suurimman maalin. Tämä rohkea yritys oli järkyttävä; toisella puoliajalla Núñez auttoi Salahia murtamaan umpikujan kentällä, ja Isak tasoitti pisteet; Jones ja Gakpo Tehtyään peräkkäin maalin, Botman sai maalin takaisin Newcastlelle. Lopulta Salahin rangaistuslaukaus sinetöi maalin ja oli suurin tekijä voittoon.

Vaikka kotijoukkue teki neljä maalia, Maalivahti Jalkapallo Pelipaidat:ssa pukeutunut Dubravka voi olla jumala tässä pelissä! Hänen 10 torjunnan ja 1 rangaistustorjuntansa teki mahdottomaksi pyytää lisää. Slovakian maalivahti voi lähteä Anfieldistä pää pystyssä. Samaan aikaan puna-armeijan maalivahti Alisson on yhtä ihailtava, joka saavutti 250 ottelun virstanpylvään!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!