edullinen jalkapallo pelipaitoja

Huono esitys

Eilen pidetyssä ystävyysottelussa Manchester City teki 2-2-tasapelin Barcelonan kanssa, ja Barcelona voitti lopulta rangaistuspotkukilpailun 4-1. Pelin jälkeen Haaland ja Lewandowski vaihtoivat jalkapallo pelipaidat:ta.

Tässä pelissä Haaland aloitti pelin ja vaihdettiin puoliajan jälkeen. Lewandowski putosi vaihtopenkiltä 61. minuutilla. Guardiola kertoi, että norjalainen hyökkääjä loukkaantui lievästi. Tämä epäilemättä huolestuttaa faneja, koska uusi kausi on alkamassa. Haalandin kolmantena vuonna Manchester City pelipaidat:ssa fanit toivovat hänen jatkavan siirtymistä kohti korkeampia ennätyksiä.

Flickin nuorten joukkue näyttää kuitenkin vaikuttavammalta, koska he voittivat Manchester Cityn ilman pääpelaajia. Viime kauden Espanjan kolmannen sarjan maalintekijä Pau Víctor avasi Barcelonan maalinteon ja voitti parhaan pelaajan. Sen sijaan Vitor Roquella, ainoana perusjoukkueen pelaajana, ei ollut mitään erinomaista suorituskykyä pelissä. Sellainen taso ei tietenkään ole Barcelonaan jäämisen arvoinen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!