edullinen jalkapallo pelipaitoja

Saksan jalkapallohistorian parhaat tulokset

Voittamisen jälkeen Mainzin Leverkusen saavutti 33 peräkkäisen tappiottoman pelin virstanpylvään yhden kauden aikana, mikä on paras tulos Saksan jalkapallon historiassa. Bayer 04 Leverkusen pelipaidat:ta käyttävillä taistelijoilla on syytä uskoa, että tätä ennätystä päivitetään edelleen.

Bundesliigan 23. kierroksella Alonson joukkue ei pettänyt faneja ja voitti vastustajansa 2-1. Kolmannella minuutilla Sveitsin kansainvälisellä Xhakalla oli unelmalähtö. Mutta vain 5 minuutin jälkeen Mainz tasoitti Dominik Kohrin maalin. 68. minuutilla Leverkusen siirtyi Mainzin maalivahtien virheen johdosta uudelleen 2-1-johtoon ja piti tilanteen loppuun asti.

Leverkusenille ne ovat hyvin tarkoitettu “uusiiksi”. Uusi valmentaja johtaa joukkuetta uusien pelaajien kanssa luomaan uusia ennätyksiä. Juuri nyt he käyttävät uutta jalkapallo pelipaidat:ta uudella kaudella ja tavoittelevat uusia mestaruusmahdollisuuksia! Ainoa “vanha” on Xhaka. 31-vuotias Xhaka on ollut tällä kaudella lähes täysillä paikalla. Hänen erinomainen muotonsa ja kokemuksensa ovat auttaneet joukkuetta!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!