edullinen jalkapallo pelipaitoja

Todelliset Liverpool-fanit eivät pilkkaa Nunezia

Liverpool pelasi murskaavan pelin Anfieldillä ja voitti Chelsean 4-1. Voitto merkittiin myös Kloppin maamerkkihetkeksi – hänen 200. Valioliigan voittonsa.

Salahin poissaolosta huolimatta Liverpoolin hyökkäyslinja pysyi erittäin tehokkaana. Ensimmäisellä puoliajalla Jota teki ensimmäisen maalin ja Bradley teki ensimmäisen maalinsa; toisella puoliajalla Szoboszlai laajensi tulosta, Nkunku veti yhden takaisin Bluesille, Diaz sinetöi voiton ja Núñez antoi hänelle syöttöpisteen. Núñez, jolla oli yllään nro 9 jalkapallo pelipaidat, osui maalitolppaan neljä kertaa pelin aikana ja näytti erittäin epäonnelta. Mutta todelliset Liverpool-fanit eivät arvostele tai pilkkaa häntä, koska hän mursi Chelsean puolustuksen läpi monta kertaa ja voitti tilaa ja mahdollisuuksia joukkuetovereilleen.

20-vuotias Bradley oli suurin yllättäjä, joka teki yhden maalin ja antoi 2 syöttöä. Vain kymmenessä päivässä hän käytti Liverpool pelipaidat:ta ja teki yhden maalin ja 5 syöttöä. KOP huusi hänen nimeään, aivan kuten he kutsuivat Arnoldia monta vuotta sitten. Tämä saattaa olla Kloppin suurin perintö Liverpoolille, perintö.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!