edullinen jalkapallo pelipaitoja

Castellanos: Messi on maailman ykkönen!

Syyskuun 24. päivänä Argentiina voitti Hondurasin 3-0 ja viimeisteli pelin valmistautuessaan MM-kisoihin. Ensimmäisellä puoliajalla Lautaro teki ensimmäisen maalin maalin edessä, ja Lo Celso teki pisteen ja Messi rangaistuspotkun. Messi teki toisen maalin toisella puoliajalla ja Argentiina voitti. Hondurasin pelaajat eivät kuitenkaan olleet turhautuneita, vaan he tunsivat olevansa onnellisia saadessaan ottaa kuvan Messin kanssa. Hondurasin pelaaja Castellanos sai Messin vapaan jalkapallo pelipaidat!

Kukaan ei voi vastustaa supertähtien lumoa! Messi pelipaidat, jonka Hondurasin pelaaja nro 16 sai, on Argentiinan MM-vieraspaita. Se oli ensimmäinen kerta, kun Messi käytti sitä todellisessa taistelussa, mikä oli erittäin merkityksellistä. Pelin jälkeen Castellanos julkaisi valokuvan Messin kanssa Instagramissa muistoksi näin pyhästä ja suuresta hetkestä: “Olen erittäin kunnia ja ylpeä, että voin seurata Messiä, maailman ykköspuolustajaa. Kiitos Jumalalle jalkapallosta, joka pitää minut. elossa..”

Messi kerää myös Castellanosin Honduras nro 16 -paidan henkilökohtaiseen museoon. Pelaaja kertoi haastattelussa, että valmentaja järjesti hänet seuraamaan ja puolustamaan Messiä koko pelin ajan. Hän ei näyttänyt helpolta sekaiselta pelin aikana, ja hän teki myös suuria liikkeitä kohti Messiä, mutta Messi ei välittänyt. Lopulta Messi rohkaisi myös Castellanosia vaihtamalla pelipaitansa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!